Изберете страница

Политика за поверителност

Кои сме ние

Ние сме Хотел “Петте Елемента”

Адресът на нашия уебсайт е: https://thefiveelementshotel.bg/

Каква информация събираме и защо я събираме.

Единственото което събираме е предоставената ни информация през формата за контакт/запитване за оферта, а именно имейл и име което сте оставили за да можем да ви отговорим. Информацията не се съхранява след като ви отговорим

Автоматично събрана информация за вас
Това включва информация, която автоматично се съхранява от “бисквитки” и други инструменти за сесии. Например информацията за вашата кошница, вашия IP адрес, историята на пазаруването (ако има такава) и т.н. Тази информация се използва за подобряване на вашето клиентско изживяване. Когато използвате нашите услуги или разглеждате съдържанието на нашия уебсайт, вашите дейности могат да бъдат регистрирани.

Кой друг може да има достъп до личните ви данни

Не споделяме вашите лични данни с непознати. Лични данни за вас в някои случаи се предоставят на нашите доверени партньори, за да направите възможно предоставянето на услугата или да подобрите вашето клиентско изживяване.

Работим само с партньори за обработка, които са в състояние да осигурят адекватно ниво на защита на вашите лични данни. Ние разкриваме Вашите лични данни на трети лица или на държавни служители, когато сме законово задължени да го направим. Може да разкрием Вашите Лични данни на трети страни, ако сте ги дали съгласието си или ако има друго правно основание за това.

Как защитаваме вашите данни

Ние правим всичко възможно, за да запазим личните ви данни в безопасност. Използваме безопасни протоколи за комуникация и прехвърляне на данни (като HTTPS). Използваме анонимни и псевдоними, когато е подходящо. Ние наблюдаваме нашите системи за възможни уязвими места и атаки.

Въпреки че се стремим към всичко възможно, не можем да гарантираме сигурността на информацията. Обещаваме обаче да уведомим съответните органи за нарушения на данните. Ще ви уведомим и ако съществува заплаха за вашите права или интереси. Ще направим всичко възможно, за да предотвратим нарушения на сигурността и да помогнем на властите да настъпят нарушения.

Ако имате профил с нас, имайте предвид, че трябва да запазите потребителското име и паролата си в тайна.

Бисквитки и други технологии, които използваме

Използваме “бисквитки” и / или подобни технологии, за да анализираме поведението на клиентите, да администрираме уеб сайта, да проследяваме движенията на потребителите и да събираме информация за потребителите. Това се прави, за да персонализирате и подобрите своя опит с нас.

“Бисквитката” е малък текстов файл, съхраняван на вашия компютър. Бисквитките съхраняват информация, която се използва за подпомагане на работата на сайтовете. Само ние имаме достъп до “бисквитките”, създадени от нашия уебсайт. Можете да контролирате “бисквитките” на ниво браузър. Изборът да деактивирате “бисквитките” може да възпрепятства използването на определени функции.

Използваме “бисквитки” за следните цели:

Необходими “бисквитки” – тези “бисквитки” са необходими, за да можете да използвате някои важни функции на нашия уеб сайт, като например влизане в профила. Тези “бисквитки” не събират лична информация.
Функционални “бисквитки” – тези “бисквитки” осигуряват функционалност, която прави използването на услугата по-удобно и прави възможно предоставянето на по-персонализирани функции. Например, те могат да запомнят вашето име и електронна поща в коментар формуляри, така че не е необходимо да въвеждате отново тази информация следващия път, когато коментирате.
“Бисквитки” на Google Анализ – тези “бисквитки” се използват за проследяване на използването и ефективността на уебсайта и услугите ни
Рекламни “бисквитки” – тези “бисквитки” се използват за предоставяне на реклами, които са подходящи за вас и за вашите интереси. Освен това те се използват за ограничаване на броя пъти, които виждате реклама. Те обикновено се поставят на уебсайта чрез рекламни мрежи с разрешение от оператора на уебсайта. Тези “бисквитки” запомнят, че сте посетили уебсайт и тази информация се споделя с други организации, като например рекламодатели. Често бисквитките за насочване или рекламиране ще бъдат свързани с функционалността на сайта, предоставена от другата организация.
Можете да премахвате “бисквитките”, съхранени в компютъра си, чрез настройките на браузъра. Друга възможност е да контролирате някои “бисквитки” на трети страни, като използвате платформа за подобрение на поверителността, като например optout.aboutads.info или youronlinechoices.com. За повече информация относно “бисквитките” посетете allaboutcookies.org.

 

Контакти:

office@thefiveelementshotel.bg
Тел: +359888610770

Надзорен орган

Комисия за защита на личните данни
бул. Проф. Цветан Лазаров 2
София 1592
Тел. +359 2 915 3523
Fax +359 2 915 3525
e-mail: kzld@cpdp.bg
Website: http://www.cpdp.bg/